GEOGRAFIK VA MATEMATIK FANLAR INTEGRATSIYASI ASOSIDA O'QUVCHILARNING KARTOGRAFIK BILIMLARINI RIVOJLANTIRISHNING METODIK TIZIMNI YARATISH - Ergashev Tolif Yuldashevich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotasiya:  Ushbu  maqola  geografiya  va  matematika  fanlarini  integratsiya qilishning  metodik  tizimini  ishlab  chiqishga  bag‘ishlangan.  Integratsiyaning maqsadlari,  asosiy  yo‘nalishlari,  metodik  yondashuvlari  va  amaliy  misollari  ko‘rib chiqiladi.  Maqolada  fanlararo  aloqalarni  mustahkamlash,  o‘quvchilarda  analitik fikrlash  va  real  muammolarni  hal  qilish  ko‘nikmalarini  rivojlantirishga  qaratilgan strategiyalar  ta’kidlanadi.  Maqola  ta’lim  sohasidagi  mutaxassislar,  o‘qituvchilar  va tadqiqotchilar uchun foydali manba bo‘lib xizmat qiladi.