TIBBIYOT MUASSASALARIDA FARMATSEVTIKA HISOBOTI VA BUXGALTERIYA TIZIMINI AVTOMATLASHTIRISH - Xoliqova Mo‘tabar A’zamovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada tibbiyot muassasalarida farmatsevtika hisoboti va  buxgalteriya  tizimining  avtomatlashtirilishi  zarurati,  bu  yo‘nalishda  mavjud muammolar, ilg‘or texnologik yechimlar hamda samaradorlikni oshirish imkoniyatlari tahlil  qilingan.  Dori  vositalarining  harakati,  hisob-kitobi,  moliyaviy  monitoringi  va hisobot shakllarini raqamli platformalar orqali boshqarishning afzalliklari yoritilgan. Maqolada avtomatlashtirishning amaliy foydasi real muassasa tajribalari asosida ochib berilgan.