NUTQIDA KAMCHILIGI BOR BOLALAR RIVOJLANISHINING PSIXOFIZIOLOGIK XUSUSIYATLARI - Jalilova Nilufar (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  nutqida  kamchiligi  bor  bolalarning  psixik xususiyatlari:diqqati,idroki,xotirasi, tafakkuri,nutqiy rivojlanishi,birlamchi,ikkilamchi nuqsonlar,nutqiy  rivojlanish,korreksiya,kompensatsiya  ishlari  haqida  ma’lumot beriladi.