TA’MINOT ZANJIRINI BOSHQARISH VA UNING BARQARORLIGINI OSHIRISH MEXANIZMLARI - QARSHIYEVA FOTIMA VAHOB QIZI (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA Mazkur  maqolada  ta’minot  zanjiri  tushunchasi  va  uning  tarkibiy  qismlari, ta’minot  zanjirini  boshqarish  va  barqarorligini  oshirish  mexanizmlari  yoritib berilgan.Ta’minot  zanjirining  boshqaruv  vazifalari  nimalardan  iborat  ekanligi,uni samarali boshqarish nimalardan iboratligi ta’kidlangan. Barqaror ta’minot zanjirining foydalari  ko’rsatilgan.Ushbu  maqola  shu  sohadagi  ilmiy  izlanuvchilar  va  mustaqil tadqiqotchilar uchun foydali  bo’lishi mumkin.