KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI BOLALARNING AQLIY QOBILIYATINI RIVOJLANTIRISHNING PEDAGOGIK JIHATLARI - Sayfiyeva Farangiz Sayomidinovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Mazkur  maqolada  kichik  maktab  yoshidagi  bolalarning  aqliy rivojlanish tushunchasi, bolalarning aqliy qobiliyatini rivojlantiriishning pedagogik va psixologik jihatlari to’g’risida ma’lumotlar keltirilgan.