NUTQ RIVOJLANISHIDA KECHIKISH KUZATILGAN BOLALARDA INDIVIDUAL KORREKSION YONDASHUVNING SAMARADORLIGI - Ergasheva Fayoza Bahodir qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada nutq rivojlanishida kechikish kuzatilgan bolalar bilan ishlashda individual korreksion yondashuvlarning ahamiyati va ularning amaliy samaradorligi  tahlil  qilinadi.  Individual  yondashuv  bolalarning  psixofiziologik xususiyatlarini  inobatga  olgan  holda  tuzilgani  sababli  nutqiy  rivojlanish  jarayonini samarali shakllantirish imkonini beradi.