KAM TA’MINLANGAN OILALARGA PSIXOLOGIK XIZMATNING AHAMIYATI - Nishanova Zamira Abdurashidovna, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya.  Ushbu  maqolada  kam  ta’minlangan  oilalarning  psixologik salomatligi va ijtimoiy holati o‘rtasidagi bog‘liqlik tahlil qilinadi. Ijtimoiy tengsizlik sharoitida yashayotgan oilalarning psixologik muammolariga e’tibor qaratilib, ularni bartaraf  etishda  psixologik  xizmatning  o‘rni  va  ahamiyati  asoslab  beriladi. Shuningdek,  amaliy  tavsiyalar  va  ilg‘or  xorijiy  tajribalar  misolida  xizmat ko‘rsatishning samarali usullari muhokama qilinadi.