INTERFAOL METODLAR ORQALI SONNI IKKIGA BOʻLISH - Abdullayeva Oysanam (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Sonni  ikkiga  boʻlish  matematikada  eng  oddiy  va  eng  asosiy amallardan biri boʻlib, u nafaqat matematikani oʻrganishning boshlangʻich bosqichida, balki kundalik hayotda ham keng qoʻllaniladi. Bu amalni toʻliq tushunish va unga oid koʻnikmalarni shakllantirish uchun interfaol metodlardan foydalanish juda muhimdir. Interfaol metodlar oʻquvchilarning faolligini oshiradi, ularning  mavzuga qiziqishini uygʻotadi va bilimlarni yanada mustahkamlashga yordam beradi.