“AGROBUXGALTERIYA” DASTURIY MAHSULOTINING QO‘LLANILISHI VA UNING SAMARADORLIGI - Qalandarova Gulbahor Matyakubovna; Rustamova Irodaxon (TADQIQOTLAR, 2025)
Kirish Qishloq xo‘jaligi iqtisodiyotning eng muhim tarmoqlaridan biri sanaladi. Ushbu sohada  samarali  boshqaruv  va  aniq  hisob  yuritish  tizimi  korxonaning  moliyaviy holatini to‘g‘ri aks ettirishda va ishonchli qarorlar qabul qilishda muhim ahamiyatga ega.  Raqamli  transformatsiya  jarayonlari  qishloq  xo‘jaligida  ham  o‘z  ta’sirini ko‘rsatmoqda.  Ayniqsa,  “Agrobuxgalteriya”  dasturiy  mahsuloti  kabi  innovatsion yechimlar buxgalteriya hisobining sifatini oshirish, inson omilidan kelib chiqadigan xatoliklarni kamaytirish va ish jarayonini avtomatlashtirish imkonini bermoqda.