ELEKTR ENERGIYASINI TEJASHNING SAMARALI USULINI JORIY ETISH - Bafoyev Olimjon Hoshim o‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada elektr energiyasini tejash bo‘yicha zamonaviy va samarali usullar tahlil qilinadi. Ayniqsa, avtomatlashtirilgan boshqaruv tizimlari, LED texnologiyalari, va aqlli o‘lchash uskunalari misolida energiyani tejash imkoniyatlari yoritilgan. Misollar asosida energiya sarfini kamaytirish samaradorligi isbotlangan.