TA’LIM MENEJMENTI: BOSHQARUV KOMMUNKATSIYA JARAYONI SIFATIDA - Barno Abdullayeva Baxtiyor qizi; Oybarchin Maxmudova Axatovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  menejment  asoslari  va  ta’lim  menjmenti, menejmentdagi  istiqbolli  dolzarb  innovatsiyalar,  ta’lim  tashkilotida  korporativ madaniyatni  shakllantirishning  o‘ziga  hos  xususiyatlari,  xodimlarni  boshqarish. Boshqaruv aloqa jarayoni sifatida