TA’LIM XIZMATLARINI RIVOJLANTIRISH ORQALI INSON KAPITALI SIFATINI OSHIRISH OMILLARI - ERGASHEV TOLIBJON ESHQOBILOVICH (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada oliy ta’lim tizimida inson kapitalini va xizmatlar sohasini rivojlantirish, tezkor va chuqurlashgan bilimga ega bo‘lish, raqamlashtirish jarayoni  sifatiga  yangicha  o‘qitish  mexanizmlarini  qo‘llash  orqali  samarali  inson intellektini shakllantirishga erishish yo‘llari ilmiy  tahlil qilingan.