SUN’IY INTELLEKT VA UNING INSONIYAT FAOLIYATIDA TUTGAN O’RNI - O`ROLOVA MARJONA ABDUSALOM QIZI (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA Ushbu maqola sun’iy intellekt tizimlarining tarixi, insoniyat faoliyatida tutgan o’rni, sun’iy intellektning texnologiyasi va sun’iy intellekt tizimlarini hayotga tatbiq qilishning ahamiyati yoritilgan.