YUQORI TALABALARDA SOG‘LIQNI SAQLASHGA BO‘LGAN MUNOSABATNI SHAKLLANTIRISH TAJRIBASI - G‘afurova Nafisa (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA:  Ushbu  maqolada  o‘smir  yoshdagi  barcha  o‘zgarishlar jumladan sog‘lik holatida yuz beradigan o‘zgarishlarga munosabati va ushbu sog‘lik holati  shaxs  sifatida  shakllanishga  ta’siri  tahlil  qilingan.  Ular  jamiyat  jamiyatini rivojlantirish  uchun  zarur  bo‘lgan  ijtimoiy  va  aqliy  resursni  tashkil  etadigan o‘zgarishlar va jamiyatda yuzaga keladigan o‘zgarishlar va innovatsiyalarning nozik ko‘rsatkichi  sifatida  asosiy  o‘rin  tutadi.  Shu  sababli  ushbu  davrda  sodir  bo‘adigan holatlarni atroflicha tahlil qilish dolzarb ahamiyat kasb etmoqda.