PEDAGOGIK TEXNOLOGIYA TUSHUNCHASI VA UNI DARS JARAYONIDA QO‘LLASH MEXANIZMLARI - Axmedova Kamuna Muxammadxodjayevna, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Mazkur maqolada pedagogik texnologiya tushunchasi va uni dars jarayonida  qo‘llash  mexanizmlari  hususida  ayrim  fikr-mulohazalar  bayon  etilgan. Shuningdek  maqolada  pedagogik  texnologiya  tushunchasining  tarixiy  ildizlari, mualliflarning unga bergan ta’riflari keltirilgan bo‘lib, ushbu fikrlar asosida yakuniy mulohazalar yoritilgan.