PARRANDALAR GO‘SHTI VA TUXUMINING VETERINARIYA SANITARIYA EKSPERTIZASI - O‘rinova Moxira Baxromjon qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Mazkur  maqola  parrandalar  go‘shti  va  tuxumini  veterinariya sanitariya  ekspertizasiga  qo‘yiladigan  talablar  bo‘yicha  keng  tarzdagi  ma’lumotlar tahlilidan  niborat.  Shuningdek,  tuxumni  tovarliligi  bo‘yicha  klassifikatsiyasigab tegishli barcha talablar maqolada o‘z aksini topgan.