DATA SCIENCE VA IQTISODIYOT, MENEJMENT HAMDA MARKETING: O’ZARO BOG’LIQLIK VA KELAJAK ISTIQBOLLARI - Hasanova Bonu Furqatovna, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada Data Science ning zamonaviy biznesning uch muhim  yo’nalishi  –  iqtisodiyot,  menejment  va  marketing  sohalari  bilan  o’zaro chambarchas  bog’liqligini  ko’rib  chiqiladi.   Maqolada  ma’lumotlarga  asoslangan yondashuv iqtisodiy o’sishni bashorat qilish, boshqaruvda to’g’ri qarorlar qabul qilish hamda  marketingda har bir  mijozning  ehtiyojini  aniqlashda qanday  yordam  berishi hayotiy misollar bilan tushuntiriladi. Shuningdek, bu sohalarning birgalikda ishlashi qanday  yangi  imkoniyatlar  yaratishi  va  kelajakda,  xususan,  O’zbekistonda  qanday istiqbollar mavjudligi haqida so’z yuritiladi.