INGLIZ TILINI MUSTAQIL O'RGANISHDA UCHRAYDIGAN MUAMMOLAR VA ULARNING YECHIMLARI - Ko'palova Maftuna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ingliz  tilini  mustaqil  o‘rganishda  uchraydigan  muammolar  va ularning  yechimlari  haqida  so‘z  borganda,  bu  jarayon  murakkab  va  ko‘p  qirrali ekanligini  tan  olish  lozim.  Ingliz  tili,  dunyo  miqyosida  eng  ko‘p  tarqalgan  va qo‘llaniladigan  tillardan  biri  bo‘lib,  uni  o‘rganish  ko‘plab  insonlar  uchun  muhim maqsad  hisoblanadi.  Mustaqil  o‘rganish  esa  o‘z-o‘zini  boshqarish,  motivatsiya  va samarali  o‘rganish  strategiyalarini  talab  etadi.  Shu  bois,  til  o‘rganishda  duch kelinadigan  qiyinchiliklarga  to‘xtalib,  ularni  yengish  yo‘llarini  ko‘rib  chiqish muhimdir.