STRATEGIK MENEJMENT YONDASHUVLARI ASOSIDA OLIY TA`LIM TIZIMINI BOSHQARUVINI SAMARADORLIGINI TAKOMILLASHTIRISH - Sadikova Zilola Botir qizi, (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Maqolada  strategik  menejment  asosida  oliy  ta`limni  boshqarish  masalalari muhokama  etiladi.  Shuningdek  mintaqaviy  klasterlar  tizimida  oliy  ta’lim  alohida o‘ringa egaligi xususidagi fikrlar bayon etilgan.