O‘QUVCHILARNING O‘RGANISH USLUBLARI (VIZUAL, AUDIAL, KINESTETIK) VA ULARGA MOS METODIKALARNI QO‘LLASH YO‘LLARI - Qobilova Dilfuza Asatjanovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya Zamonaviy  ta’lim  jarayonida  o‘quvchilarning  bilim  olishdagi  individual farqlari, ayniqsa, ularning o‘rganish uslublari muhim omil sifatida e’tirof etilmoqda. Ushbu annotatsiya “O‘quvchilarning o‘rganish uslublari (vizual, audial, kinestetik) va ularga  mos  metodikalarni  qo‘llash  yo‘llari”  mavzusini  yoritadi.  Asosiy  e’tibor o‘quvchilarning  bilimni  qanday  qabul  qilishi,  eslab  qolishi  va  qay  tarzda  samarali o‘rganishini ta’minlashga qaratilgan.