RATSIONAL FUNKSIYALARNI INTEGRALLASH - Axmatova Mahliyo (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada ratsional funksiyalarni integrallashning bir necha usullari  keltilgan.  Xususan  noma’lum  koeffitsiyentlar,  Xevisayd  usuli, differensiallashdan  foydalanish,  Gorner  sxemasi  va  usuli  keltirilgan.  Bir  nechta ratsional  kasrlarni  ushbu  usullardan  foydalanib  integralini  topish  masalalari  ko‘rib chiqilgan.