TA’LIM TIZIMIDA O’QITUVCHI VA O’QUVCHILAR O’RTASIDAGI KONFLIKTLAR - Shukurov Xursan Gadoyevich; Norova Intizor Haqberdiyevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Maqolada ta’lim faoliyati jarayonida, o’qituvchi va o’quvchilar o’rtasida sodir bo’ladigan nizolar, uni keltirib chiqaruvchi omillar, konflikt haqida turli xil  qarashlar  va  o’tkazilgan  tadqiqot  natijasida  ayrim  xulosa  va  takliflar    yoritib berilgan.