O'ZBEKISTONDA YASHIL JAMOAT TRANSPORTLARIDAN FOYDALANISH IMKONIYATLARI - Hamrayeva Ozoda Erkinovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  O'zbekiston  Respublikasida  yashil  jamoat transporti  tizimlarining  joriy  holatini,  rivojlanish  istiqbollarini  va  aholining  bunday transport  turlaridan  foydalanish  imkoniyatlarini  tahlil  qilishga  bag'ishlangan. Maqolada elektr avtobuslar, tramvaylar, metro tizimi va boshqa ekologik toza transport vositalarining  tatbiqi  masalalari  ko'rib  chiqilgan.  Xorijiy  tajriba  tahlili,  amaliy tavsiyalar va istiqbolli yo'nalishlar ham muhokama qilingan.