ТАРБИЯСИ ҚИЙИН ЎСМИРЛАР БИЛАН ИШЛАШ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИ - Махмудова Дилфуза Жумабоевна (TADQIQOTLAR, 2025)
Аннотация: Taрбияси оғир ўсмирлар билан ишлашда бадиий педагогика имкониятларидан фойдаланиш йўлларини аниқлаштириш. 1.  Тарбияси  оғир  ўсмирларнинг  педагогик-психологик  ўзига хосликларини очиб бериш. 2.  Тарбияси оғир ўсмирлар билан олиб бориладиган ижтимоий-педагогик фаолият мазмунини ёритиб бериш. 3.  Тарбияси  оғир  ўсмирлар  билан  ишлашда  бадиий  педагогиканинг имкониятларини  кўрсатиб  бериш.Тарбияси  оғир  ўсмирлар  билан  ишлашда Тоҳир Малик асарларидан фойдаланиш .