KATTA YOSHDAGI MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA DIZARTIYA BILAN DIALOGIK NUTQNI SHAKLLANTIRISH - Mahkamova Iroda Suhbatulla qizi; Utbasarova Umida.M (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada umumiy nutqiy rivojlanishida orqada qolgan va yengil  darajadagi  dizartriyaga  ega  katta  maktabgacha  yoshdagi  bolalarda  dialogik nutqni shakllantirish bo‘yicha tadqiqot materiallari keltirilgan.