SPORTCHILAR ORASIDA DOPING VOSITALARIDAN FOYDALANISH HOLATLARI VA ULARNING SALBIY OQIBATLARI. - Burxonov Bahodir Hayotovich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada sportchilarning doping vositalaridan foydalanish holatlari,  ularning  asosiy  sabablari  va  sog‘liqqa  salbiy  ta’siri  tahlil  qilinadi. Shuningdek,  dopingning  sportdagi  axloqiy  me’yorlarga  zidligi,  xalqaro tashkilotlarning unga qarshi kurashish usullari ham ko‘rib chiqilgan. Muallif ushbu muammoni bartaraf etish uchun ta’limiy, nazorat va huquqiy choralarni taklif etadi.