САМБО СПОРТИНИНГ РИВОЖЛАНИШИ, АҲАМИЯТИ ВА ЖИСМОНИЙ ТАРБИЯДАГИ ЎРНИ - Тураев Муродхон Аюбхонович (TADQIQOTLAR, 2025)
Аннотация: Ушбу мақолада самбо спорт турининг пайдо бўлиши, унинг техник  ва  тактик  хусусиятлари,  замонавий  спорт  тизимидаги  аҳамияти  ҳамда жисмоний  тарбия  ва  ёшлар  тарбиясидаги  ўрни  таҳлил  қилинган.  Шунингдек, самбо билан шуғулланишнинг инсон организмига ижобий таъсири ҳақида илмий далиллар келтирилган.