KOMBINATORIKANI OʻQUVCHILARGA OʻQITISH METODLARI - Abdufayozov Jaxongir Faxriddin oʼgʻli (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Kombinatorika - bu matematikada muhim va qiziqarli bir soha bo'lib,  u  obyektlarni  tartibga  solish,  tanlash  va  joylashtirish  usullarini  o'rganadi. O'quvchilarga  kombinatorikani  o'rgatish  esa,  nafaqat  matematik  qobiliyatlarni rivojlantirish,  balki  mantiqiy  fikrlashni,  muammoni  hal  qilish  ko'nikmalarini  va ijodkorlikni  oshirishda  ham  muhimdir.  Ushbu  maqolada  kombinatorikani o'quvchilarga o'rgatish metodlari haqida ma'lumotlar berilgan.