MURAKKAB FUNKSIYALARDAN HOSILA OLISH USULLARI - Abdulloyev Amrullo Narzullo o'g'li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Murakkab  funksiyalardan  hosila  olish  usullari  matematik analizning  muhim  qismi  bo'lib,  u  matematikada  va  uning  turli  sohalarida  keng qo'llaniladi.  Murakkab  funktsiyalar  bir  yoki  bir  nechta  oddiy  funksiyalarning birikmasidan tashkil topgan bo'lib, ularning hosilalarini hisoblash jarayoni ko'pincha qiyin  bo'lishi  mumkin.  Ushbu  maqolada  murakkab  funksiyalardan  hosila  olishning asosiy usullari va ularning qo'llanilishi haqida ma'lumotlar berilgan.