LOGORIFMIK TENGLAMALARNI GRAFIK USULDA YECHISH - Toshboyeva Feruza Atamjanovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Logarifmik tenglamalar matematikada muhim o'rin egallaydi va ularni grafik usulda yechish jarayoni matematik tushunchalarni chuqur anglashni talab etadi. Logarifmik tenglamalar o'z ichiga logarifmlar mavjud bo'lgan tenglamalardir. Ular ko'pincha ko'paytma, bo'linma va daraja kabi matematik operatsiyalarni o'z ichiga oladi.  Logarifmlar  yordamida  ko'plab  muammolarni  soddalashtirish  va  yechish mumkin.