O’TKIR HOSHIMOVNING “DUNYONING ISHLARI” ASARIDA ONA TIMSOLIGA TAVSIF - Maxamadaliyeva Feruza Rasuljon qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqola taniqli o’zbek yozuvchisi O’tkir Hoshimovning “Dunyoning ishlari” asarida matonatli ona, muruvvatli ayol obrazini to’laligicha ochib berishga  qaratilgan  bo‘lib,  muallifning  badiiy  mahorati,  uslubi,  tili  kabi  masalalar tadqiq etilgan.