НСОН КАПИТАЛИ РИВОЖИ ЯНГИ ЎЗБЕКИСТОН ТАРАҚҚИЁТИ БОШ ОМИЛИ СИФАТИДА - Худаёрова Зебунисо Отаназаровна (TADQIQOTLAR, 2025)
Аннотация:  Ушбу  мақолада  ҳозирги  ахборотлашган  жамият  ва рақамлашган  даврида  инсон  капиталини  ривожлантириш,  инсоннинг  билим генерацияси,  креативлиги,  интеллектуал  қобилияти,  инсоннинг  жамият ривожланишидаги ўрни алоҳида аҳамияти ёритилган.