PSIXOLOGIK KOMPETENTLIK VA KASBIY KOMPETENTLIKNING PEDAGOGIK AMALIYOTLAR JARAYONIDAGI O‘RNI VA AHAMIYATI - Matquliyev Jasurbek Davlatnazar o‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya: Maqolada ta’lim tizimida bugungi davrda eng ahamiyatli bo‘lmish kadrlar kompetentligi masalasi yoritilgan bo‘lib, kasbiy kompetentlig va uning sifatli pedagoglar  avlodini  tarbiyalashdagi  o‘rni  hamda  ahamiyatiga  alohida  to‘xtalib o‘tilgan.