ONA TILI DARSLARIDA INTERFAOL OʻYINLARDAN FOYDALANISH - Akromova Matluba (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ona  tili  darslarida  interfaol  o'yinlardan  foydalanish  ta'lim jarayonini  yanada  qiziqarli  va  samarali  qilishda  muhim  ahamiyatga  ega.  Interfaol o'yinlar o'quvchilarning faol ishtirokini ta'minlaydi, ularning diqqatini jalb qiladi va ta'lim  materialini  o'zlashtirish  jarayonini  osonlashtiradi.  Ushbu  maqolada  ona  tili darslarida interfaol o'yinlardan qanday foydalanish mumkinligi, ularning afzalliklari va ta'lim jarayoniga qo'shgan hissasi haqida ma'lumotlar berilgan.