BUGUNGI KUNDA MAMLAKATIMIZDA HUNARMANCHILIKNING RIVOJLANISHINING O‘ZIGA XOS JIHATLARI - Tursunov Nurullo Narzullayevich; Ulug‘bekov Akobir Ulug‘bek o‘g‘li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  yurtimizdagi  hunarmandchilik  va hunarmandchilik markazlarini tashkil etish chora tadbirlari kõrildi