MAKTABGACHA TA’LIMDA STEAM TEXNOLOGIYASINI QO‘LLASHNING PEDAGOGIK JARAYON SAMARADORLIGIGA TA’SIRI - Jaloliddinova Maftunaxon Mahmudjon qizi; Sultonova Ruxshonaxon Shukurjon qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya.  Maqolada  Maktabgacha  ta'limda  STEAM  texnologiyasini qo‘llashning pedagogik jarayon samaradorligiga ta'siri haqida soʻz yuritiladi