LIPIDLAR ASOSIDA SIRT FOAL MODDALARNI OLISH - Azimova Sevinch Nayimovna; Abduraxmonova Zamira Ergashboyevna; Tashanov Odil Safarovich; Eshkobilova Mavjuda Ergashboyevna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:      Kimyoviy  sintez  usuli  sirt  faol  moddalarini  ishlab  chiqarish uchun  keng  qo'llaniladi,  chunki  bu  usul  mahsulot  xususiyatlarini  nazorat  qilishga imkon beradi.