AXBOROT-TEXNOLOGIYA VOSITALARI HAYOTIMIZDA - Bebitova Marjona; Abdusayidova Fotima; Egamberdiyeva Ma'suda (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotasiya:Ushbu  maqolada  hozirgi  davrda  biz  uchun  doimiy  koʻmakchi, yordamchi  boʻlib  qolgan  axborot  texnologiyalari  vositalari  toʻgʻrisida  soʻz  boradi. Bilamizki, XXI asr internet asri hisoblanadi va bizning atrofimiz ham turli xil axborot-texnologiyalari  toʻlgan.  Har  kunda  bir  bora  boʻlsa  ham  texnologiyalarga  ishimiz tushadi. Bu maqola orqali ayan shu texnologik-qurilmalarni yoritmoqchiman.