NAZAR ESHONQULNING "TOBUT" HIKOYASIDA FOJIA TALQINI - Marksova Nafosat (TADQIQOTLAR, 2025)
Annatatsiya.  Ushbu  maqolada  Nazar  Eshonqulning  "Tobut"  hikoyasi  keng tahlili hamda asardagi "sirli o‘lim" fojiasi voqealari ham bayon etildi