ISAJON SULTONNING “SHAMOLLI KECHA” HIKOYASINING BADIIY TAHLILI VA TABIAT TASVIRI - Otaboyeva Dilnoza; Marksova Nafosat (TADQIQOTLAR, 2025)
Annatatsiya.  Ushbu maqolada Isajon Sulton asarlaridagi tabiat tasviri, xususan "Shamolli kecha " hikoyasining badiiy talqini  keng yoritildi. Shuningdek tabiat tasviri masalasi ham ilmiy tahlil  qilingan.