KORPORATIV BOSHQARUV TIZIMIDA MOLIYAVIY NATIJALAR HISOBINING AMALIY JIHATLARI - Parmanova Zulayxo Abduazim qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Korporativ  boshqaruv  tizimi,  zamonaviy  iqtisodiy  sharoitlarda kompaniyalar  uchun  muhim  ahamiyatga  ega  bo'lib,  ularning  moliyaviy  natijalarini hisoblash va tahlil qilish jarayonlarini o'z ichiga oladi. Moliyaviy natijalar hisobining amaliy  jihatlari  esa  korporativ  boshqaruvning  samaradorligini  oshirish,  strategik qarorlar  qabul  qilish  va  resurslarni  samarali  boshqarish  uchun  muhimdir.  Ushbu maqolada  korporativ  boshqaruv  tizimida  moliyaviy  natijalar  hisobining  amaliy jihatlari, uning ahamiyati, asosiy jarayonlari va natijalarni tahlil qilish usullari haqida ma'lumotlar beriladi.