KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI O’QUVCHILAR AQLIY FAOLIYATI RIVOJLANISHINING IJTIMOIY-PSIXOLOGIK VAZIFALARI - Oʻrazmetova Lobarxon Yodgorbek qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
ANNOTATSIYA: Maqolada Boshlang`ich ta`lim tizimida o`quvchilar aqliy taraqqiyotini rivojlantirishda yuzaga keladigan muammolarni yechishda psixologiya yo`ndashuvlarining  nazariy  va  amaliy  tomonlaridan  foydalanish  xususida  fikr yuritilgan.