SOFOKLNING “SHOH EDIP” TRAGEDIYASIDA OBRAZLAR TIZIMI - Ahmadjonova So‘najon (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya.  Ushbu  maqolada,  Sofoklning  “Shoh  Edip”  tragediyasidagi  obrazlarning  o‘ziga  xos  xususiyatlari  tahlil  qilindi.  Shuningdek,  xudolar  va insonlarning oʻzaro munosabatlari taqdir va erkin iroda oʻrtasidagi ziddiyatlar hamda axloqiy qadriyatlar muhokama qilindi.