AYOLLARDA HOMILADORLIK DAVRIDAGI STRESSLARNING OQIBATI VA TIBBIY PROFILAKTIKASI - Akilov Faridun Firdavsovich; OCHILOVA SEVINCH (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Maqolada  homiladorlik  davrida  ayollar  duch  keladigan stresslarning oqibatlari va ularni bartaraf etishning tibbiy profilaktika usullari tahlil etilgan. Homiladorlik davridagi stressning ona va homila sog'lig'iga ta'siri, uning turli xil  shakllari  va  kelib  chiqish  sabablari  ko'rib  chiqilgan.  Shuningdek,  stressni kamaytirish va uning salbiy oqibatlarini oldini olish bo'yicha tibbiy tavsiyalar berilgan.