BO'LAJAK O'QITUVCHILARNI TAYORLASH JARAYONIDA STEM TEXNOLOGIYASINI TASHKIL ETISH - Mirodilova Ziyoda Jaloliddin qizi (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya.  Tezisda  bo‘lajak  o‘qituvchilarni  tayyorlashda  STEM  (fan, texnologiya,  muhandislik  va  matematika)  texnologiyalaridan  foydalanishning ahamiyati  ta’kidlangan.     Zamonaviy  ta'limda  yangi  metodologiyalarning  ahamiyati ortib  borayotganini  hisobga  olgan  holda,  o'qituvchilarni  ushbu  texnologiyalarni samarali amalga oshirish uchun ko'nikmalar bilan jihozlash juda  muhimdir.   Tezis STEM  yondashuvidan,  uning  metodologiyasidan  va  amaliy  qo'llanilishidan foydalangan  holda  o'qituvchilarni  tayyorlashning  afzalliklarini o'rganadi.     Shuningdek,  u  STEM  ta'limining  bo'lajak  o'qituvchilarning  kasbiy ma'lumotlariga ta'sirini o'rganadi.