MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA DIZARTRIYA, KELIB CHIQISH SABABLARI VA OLDINI OLISH CHORA TADBIRLARI - Moxirabonu G`aniyeva Adxam qizi; Xayitov Lazizbek Rustamjon o`g`li (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya.  Maqola  maktabgacha  yoshdagi  dizartrik  nutq  nuqsoniga  ega bo‘lgan bolalar bilan logopedik ish olib borish va ulaning nutqini rivojlantirishning o‘ziga xos xususiyatlari haqida.