PEDAGOGIK ODOB-AXLOQ QOIDALARI - Raximjonova Mahliyo Komiljon qizi; Mahliyo Djakbarova Ibrohimjonovna (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya:  Pedagogik  odob-axloq  qoidalari  ta'lim  jarayonining  muhim asoslarini  tashkil  etadi.  Ushbu  qoidalar  o'qituvchilar  va  o'quvchilar  o'rtasidagi munosabatlarni tartibga solish, ta'lim muhitini yaxshilash va o'quvchilarning shaxsiy rivojlanishiga  yordam  berish  maqsadida  ishlab  chiqilgan.  Ta'lim  jarayonida  odob-axloq qoidalariga rioya qilish, har bir ishtirokchining mas'uliyatini oshirish va o'zaro hurmatni mustahkamlashga xizmat qiladi.