JINOIY JAZO TUSHUNCHASI, UNING MAQSADI VA TIZIMI. - Otayev O’tkirbek Matyoqubovich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotasiya:  Mazkur  maqolada  jinoyat  sodir  etishda  sodir  etishda  ayblangan shaxslarga nisbatan qoʻllanadigan maʼnaviy, moddiy yoki jismoniy cheklashlar bilan bogʻliq  boʻlgan  majburlov  chorasi  to’g’risidagi  ishlarni  ko’rib  chiqishning  ayrim jihatlariga ilmiy asoslangan ma’lumotlar berilgan.