YOSHLARDA SPORT ORQALI VATANPARVARLIK TUSHUNCHALARINI SHAKLLANTIRISH - Jaynarov Nodir Fozilovich (TADQIQOTLAR, 2025)
Annotatsiya.  Mazkur  maqolada  yoshlarda  sport  orqali  vatanparvarlik tushunchalarini  shakllantirish  masalasi  bayon  etilgan.  Shuningdek,  vatan  tinchligi, ozodligi  yo‘lida  o‘z  hayotlarini  qurbon  qilgan  ko‘plab  fidoiylarning  mard  va jasurligi haqidagi ma’lumotlar yoritilgan.