SPORTNI OMMALASHTIRISHDA MARKETINGDAN FOYDALANISH: KURASH MISOLIDA - Sheraliev Ismonali Imonalievich (TADQIQOTLAR, 2025)
Sportni ommalashtirishda marketing strategiyalari bizning sport faoliyatimizni rivojlantirishda muhim rol o'ynaydi. Kurash, o'zining boy tarixi va madaniyati bilan, sport turlari ichida alohida o'rin egallaydi. Ushbu maqolada marketingning kurashni ommalashtirishdagi  roli,  zamonaviy  reklama  vositalari  va  strategiyalar  orqali sportchining imkoniyatlarini qanday oshirish mumkinligi ko'rib chiqiladi. Shuningdek, kurash  musobaqalarini  tashkil  etish,  tadbirkorlik  hamkorliklari  va  ijtimoiy tarmoqlardagi faollik orqali sportning jamoatchilikdagi o'rnini qanday mustahkamlash mumkinligi haqida fikrlar ilgari suriladi. Ushbu yondashuv nafaqat kurash sportini, balki umumiy sport madaniyatini rivojlantirishga xizmat qiladi.